Onze regels

Onze regels

Bij Blog-direct.nl kunt u zelf vrij eenvoudig artikelen plaatsen inclusief twee uitgaande links om zo een hogere positie te bereiken binnen de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld Google. Het plaatsen van een artikel is erg makkelijk en zo gedaan. Voordat u begint, registreer uzelf door uw naam en e-mailadres in te vullen. U ontvangt vervolgens een mail met daarin een wachtwoord zodat u kunt inloggen en kunt beginnen met het plaatsen van artikelen.

Er zijn wel een aantal regels waaraan uw artikel moet voldoen. Blog-direct.nl vindt het namelijk belangrijk om de kwaliteit en originaliteit te waarborgen en te verbeteren. Door ervoor te zorgen dat alle content op blog-direct.nl een minimale kwaliteitsniveau heeft, wordt de hele website er beter van waardoor dit ook de kwaliteit van de door u geplaatste links ten goede komt. Hier wordt actief op gecontroleerd. Zorg dus dat uw artikelen in orde zijn!

1. Een artikel/blog op Blog-direct.nl dient te bestaan uit minimaal 200 woorden.
2. Een artikel/blog mag maximaal 2 uitgaande links (URL) hebben.
3. De tekst moet uniek geschreven zijn. Kopieer dus geen zinnen of teksten vanaf andere sites.
4. Een artikel/blog dient geschreven te zijn in de Nederlandse taal.
5. Een artikel/blog dient netjes opgemaakt te zijn met H-tags en met de juiste leestekens en alinea’s
6. Een artikel/blog mag géén affiliate links bevatten.
7. Een artikel/blog mag in maximaal 1 categorieën geplaatst worden.
8. Afbeeldingen zijn niet toegestaan.
9. Een artikel/blog over casino’s, sex en/of gokken worden direct verwijderd.
10. Een artikel/blog mogen niet te commercieel geschreven zijn. Zeer comerciële artikelen die bijvoorbeeld over bepaalde bedrijfsnaam of website gaan, worden geweigerd.
11. Per artikel dient u een unieke do-follow backlink terug te plaatsen naar Blog-direct.nl met de volgende gegevens:

<a href="http://www.blog-direct.nl">Gratis artikel plaatsen</a>

Een backlink naar Blog-direct.nl is verplicht. Wilt u geen backlink plaatsen? Vul dan bij backlink “geen” in, wij nemen vervolgens contact met u op en met een eenmalige bijdrage van € 20,- exclusief btw keuren wij uw artikel alsnog goed.

Wanneer je artikel/blog voldoet aan deze voorwaarden, zal deze worden gepubliceerd. Nadat het artikel is gepubliceerd is het niet meer mogelijk teksten en links aan te passen.

Er geldt géén limiet aan het aantal geschreven artikelen/blogberichten. Denk u dat u het in u heeft om een goed artikel te plaatsen waar je anderen mee kunt helpen? Waar wacht u dan nog op?